MJEKU

U linda në Patra më 1968. Në vitin 1992 mbarova studimet në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Patrës. Kam kryer shërbimin ushtarak në Qipro, si mjek dhe në vijim, kreva stazhin në fshat si mjek i përgjithshëm në Lykuria të Kalavryta.

LEXO MË SHUMË

SHERBIMET TONA

Në këtë faqe do të gjeni informacion të vlefshëm për evoluimet më të fundit të ndërhyrjeve kirurgjikale, teknikave minimale – prerjeve të vogla, që zbatohen në sëmundje si ruptura te meniskut, ruptura kruçiate, arthritis të gjurit, osteoarthritis të legenit dhe sëmundje të tjera, si dhe informacion për teknikat arthroplastike totale.

LEXO MË SHUMË

Mesazh i mjekut

Do të desha t’ju falënderoj ngrohtësisht të gjithë juve që më keni besuar trajtimin kirurgjikal të sëmundjeve tuaja. Gjithashtu, të falënderoj të gjithë juve për pyetjet që parashtroni lidhur me temat mjekësore që ju shqetësojnë dhe kërkoni opinionin e ekipit tonë. Si mjek, bëj atë që di vite me radhë me mënyrën më të mirë të mundshme dhe këtë ma keni shpërblyer më së miri!

Kështu, pra, do të vazhdojmë.
Petsinis G.


A KENI NDONJË PYETJE?

Pyetni Doktor

Dëshmi

“I would like to warmly thank Dr Petsinis who operated on my knee after an accident I had at a football match; I have now returned without any problems to my demanding workouts with my team. “
Kostas P.
“Dr Petsinis, thank you very much for making me walk and resolving my pain! I would also like to thank you for the minimal incision technique you implemented, which has not left me with large and unsightly scars.”
Maria Antoniou
“I believe he is one of the best and most experienced doctors in Greece, but, above all, a man with sensitivity for patients and passion for his work. Thank you very much!”
Panagiotis A.